top of page
DG9A9704-2-2.jpg

Tjänster

PIC00802-3.jpg

Sociala Medier

Jag erbjuder skräddarsydda paket för företagare som behöver hjälp med sina sociala medier. Det kan handla om att planera och publicera inlägg eller hjälp med att ta fram annonser. Hör av dig med dina önskemål så tar vi fram ett paket som passar just dina behov!

DG9A9704-2-2_edited.jpg

Fotografering

Jag fotograferar både för privatpersoner och företag. Behöver ditt företag en bildbank för era sociala medier eller hemsida? Du kan boka mig för att fotografera personalen, era lokaler eller produkter. För privatpersoner erbjuder jag familjefotografering, gravidfotografering, bröllopsfotografering eller övriga porträtt.

032A7138-Förbättrat-BR.jpg

Grafisk Design

Jag brinner för att ge dig en personlig logo och ett unikt varumärke. Behöver du endast en logo eller en hel varumärkesdesign? Kontakta mig så hjälper jag dig vidare med dina idéer. Du kan även beställa design för broschyr, visitkort, menyer eller annat tryckmaterial. Jag jobbar gärna med personliga illustrationer i mina designer.

DG9A9583-3.jpg

SOME Konsult Online

Den här tjänsten är för dig som är en driven företagare med många idéer för hur din marknadsföring kunde se ut, men du vet inte riktigt var du ska börja. Vi träffas online vid tre tillfällen och går igenom din nuvarande sociala medier situation, vart du vill komma och hur du kan ta dig dit.

Referenser

Solljus_logotyp_CMYK_edited.png

Solljus Ab

bottom of page